Hoogwaardige Inbraakdetectie systemen van Risco Group en Ajax

Inbraakdetectie

AJAX Systems omvat een zeer compleet, smart en draadloos inbraakdetectie programma waarbij innovatie en design centraal staan. Als eerste biedt AJAX Systems een aantrekkelijk geprijsde oplossing met betrouwbare technologie zonder ingrijpende werkzaamheden. De combinatie van een prachtig design met een draadloze en storingsloze werking heeft AJAX Systems dan ook een nominatie opgeleverd voor een Innovation Award.

Risco biedt een serie hoogwaardige detectoren, zowel bedraad als draadloos. Een Risco systeem is na de installatie en de handige automatische configuratie geheel naar wens in te stellen en ook beheer via de cloud is mogelijk. Webshop GGSI kan ondersteunen bij geavanceerde integratie met toegangs-, branddetectie- en camerasystemen. Hiervoor bieden wij het flexibele en krachtige Security Management Systeem NOX aan.

Ons assortiment voor inbraakdetectie van Webshop GGSI wordt geleid door de producten van het toonaangevende merk Risco en het nieuwe innovatieve AJAX Systems, When security is art!