Centrale of alarmcentrales voor inbraakdetectie

Centrale

Wij hebben een breed scala aan inbraakdetectiecentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan de benodigde installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. Voor meer informatie neemt u contact op met onze helpdesk.

Ajax Hub is de basis en koppelt en verbetert de prestaties van elk apparaat in het Ajax-systeem. De Hub controleert netwerkapparaten en verzamelt gegevens met behulp van Jeweler. De hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt als er echt iets aan de hand is. De sabotage beveiliging maakt de Ajax Hub onaantastbaar. Geschikt voor 1 gebied Tot 100 apparaten te koppelen met maximaal 50 gebruikers. Ook verkrijgbaar in zwart.

Ajax Hub is de basis en koppelt en verbetert de prestaties van elk apparaat in het Ajax-systeem. De Hub controleert netwerkapparaten en verzamelt gegevens met behulp van Jeweler. De hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt als er echt iets aan de hand is. De sabotage beveiliging maakt de Ajax Hub onaantastbaar. Geschikt voor 1 gebied Tot 100 apparaten te koppelen met maximaal 50 gebruikers. Ook verkrijgbaar in wit.