Retourneren

Bij Webshop GGSI BV heeft u een 14 dagen bedenktermijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ggsi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour zenden

U kunt dit doen door het retour formulier in te vullen via onze contact pagina met de optie Retourneren. Is de bedenktermijn verstreken dan dient u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product aan ons retour stuurt. Indien u het product binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour stuurt, dan betaalt u zelf de verzendkosten retour.

Indien u een product retourneert omdat u meent dat het beschadigd is of niet het juiste artikel is, dan kunt u deze reden vermelden. Indien de reden terecht is, betalen wij de verzendkosten retour.

* bestelartikel: deze worden speciaal voor u besteld en geproduceerd. Deze artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Tenzij er een aannemelijke productiefout of mankement aan het artikel zit.  Dan betreft het hier natuurlijk een garantie en zal het product worden vervangen.

* Zeker weten dat het product bij ons retour komen? Verzend dan aangetekend. Zonder ontvangst bewijs (mocht daar een verschil over ontstaan) geen reclamatie. Bij twijfel dient een getekend afleverbewijs overhandigt te worden!).

Retour adres voor omruiling en/of retourneren:

Webshop GGSI BV

Afdeling: RMA
Touwslagersstraat 5D
8601 WE Sneek
Nederland

 Tip! Vergeet niet een kopie factuur en het retour formulier volledig ingevuld mee te zenden. Dit voorkomt onnodige vertraging in de afhandeling. In sommige gevallen kunnen wij zonder deze documenten uw retour aanvraag dan niet in behandeling nemen.

Kan ik mijn product ruilen?
Uiteraard is dat ook mogelijk. Na het opsturen van het retourformulier neemt de Webshop GGSI winkelier (die jouw Webshop GGSI bestelling heeft afgehandeld) contact met je op om de retourzending met je te bespreken. Als je een ander product wil hebben, dan kun je dat dan uiteraard met hem bespreken.