Betaling en Verzending

Betalen bij Webshop GGSI BV

Veilig winkelen is voor Webshop GGSI erg belangrijk. Alle betalingen verlopen dan ook via een goedgekeurde EV SSL Certificatie welke geregistreerd staat bij Comodo.
Controleer daarom ook altijd of u onze bedrijfsnaam 'GGSI B.V. [NL]' als groene tekst in uw adresbalk heeft staan. 

Veilig en snel betalen kan bij ons op verschillende manieren:

  • Overschrijving (IBAN)
  • PayPal
  • iDeal (Mollie)
  • Afterpay
Voor de bovenstaande betalingsmethoden zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden. 
Verzenden en bezorgen

Webshop GGSI BV heeft een zeer uitgebreid assortiment. Een slimme (in)koper kijkt daarom altijd het eerst op Webshop GGSI BV
Elke werkdag om 08:00 en 14:00 behandelen wij alle orders en versturen dezelfde dag uw order ( Ma / vr ) en wordt de volgende werkdag aangeboden. Zondag en feestdagen bieden wij geen goederen aan.

* In het logistieke proces streven wij perfectie na. Doch gaan er dingen soms anders dan dat we verwachten, we noemen dit overmacht en proberen desondanks dit om te toveren in iets positiefs. 
Ook kan het voorkomen dat uw bestelde order niet volledig aanwezig is. We proberen dan z.s.m. contact met u op te nemen en te overleggen wat u wenst:
A. De order toch verzenden en de backorder naleveren.
B. Wachten tot alles compleet is en dan de order versturen.
C. Direct het geld terug storten.     

Ons verzendtarief is €8,60 euro incl btw, boven de €50,- excl. verzenden wij GRATIS binnen Nederland.
(Verzenden naar het buitenland gelden er aangepaste tarieven, zoals Duitsland vragen wij altijd een bijdrage van €14,95) 

Bij een bestelling met meerdere stuks van hetzelfde product geldt slechts één maal de verzendkosten. Bij een samengestelde order van producten met verschillende verzendkosten geldt één maal de verzendkosten van het hoogste verzendtarief binnen deze order.

U kunt uw bestelling ook afhalen in ons magazijn in Sneek.. Hiermee bespaart u verzendkosten.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten en bedrijven

AfterPay voert voor www.ggsi.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.